Selfstorage

De Storage markt heeft zich in de afgelopen 25 jaar bewezen in de Verenigde Staten voor tijdelijk huur van ruimte voor de opslag van uiteenlopende goederen. Inmiddels heeft het Selfstorage concept zich ook op het vaste land van Europa en zeker in Nederland bewezen als een product met veel unieke en hoog gewaardeerde eigenschappen.

Self-Storage faciliteiten staan garant voor een goed rendement in de onroerend goed markt. De kosten per te bouwen m² zijn laag en daardoor erg aantrekkelijk. De opbrengst van de te verhuren m² is zelfs nog beter. Of zoals men in de Selfstorage branche zegt: Self-Storage is het verhuren van m³ i.p.v. m², waardoor er een hogere opbrengst gerealiseerd wordt! Storagebuilders heeft ruime ervaring in de Selfstorage branche en wij kunnen u indien nodig gerealiseerde projecten laten zien zodat u zelf kunt bepalen of u met de juiste partij in zee gaat. Verder vertellen wij u waar u rekening mee dient te houden zodat een project Turnkey opgeleverd kan worden. Uiteraard zorgen wij samen met u voor de best efficiënte inrichting.

Storagebuilders is de specialist op het gebied van de inrichting en herinrichting ruimten en van Self Storage Bedrijven. Naast opslagboxen leveren en monteren wij Entresolvloeren/Etagevloeren. Op  basis van jaren ervaring in de branche ontwerpen wij, in nauw overleg met u, de inrichting van uw Self Storage bedrijf waardoor u het optimale rendement uit uw ruime haalt.

SelfStorageBuilders

SelfStorageBuilders heeft sinds 1999 een groot aantal Self-Storage projecten naar tevredenheid uitgevoerd in Nederland maar ook in Duitsland, België en Italië. Nederland is onze thuismarkt en vanzelfsprekend bent u altijd van harte welkom om een project in de praktijk te bezichtigen. Wij leveren zowel turn-key projecten als ook alleen de inrichting. De wensen, behoeftes en budgetten van onze opdrachtgevers staan hierbij centraal.

Wat verstaan wij onder "turn-key" projecten?

Wij kunnen u alle zorgen omtrent de inrichting uit handen nemen. We bespreken met u wat u voor ogen hebt en werken dit in overleg uit. Door onze ervaring en inzicht in een legio van Self-Storage locaties weten we welke mix van boxafmetingen voor uw locatie de juiste is, zodat u vervolgens het beste rendement van uw investering behaald. Wij begeleiden uw project volledig. Dit betekent dat op het moment dat wij de locatie aan u opleveren deze geheel klaar voor gebruik is. Maar ook als u een deelproject gaat uitvoeren of gefaseerd een locatie wilt inrichten of zelfs een reeds bestaande locatie wilt uitbreiden, of alleen advies hierover, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maximale benutting van de ruimte

Doordat wij ook onze eigen montagemedewerkers in dienst hebben, hebben wij in de uitvoering zeer korte lijnen. Onze monteurs zijn hardwerkende mensen die welliswaar in Nederland woonachtig zijn maar overal ter wereld inzetbaar. Ook in het uitvoeringstraject bestaan nog mogelijkheden tot wijzigingen. Onze opdrachtgevers roemen ons om onze flexibiliteit.

Materialen

Het materiaal van selfstorage boxen is van hoogwaardig staal. Het bestaat uit een legering in combinatie met een coating, waardoor het behoorlijk flexibel is en sterk krasbestendig. Want juist in het dagelijks gebruik van onze inweet u hoe goed u er aan heeft gedaan om met SelfStorageBuilders uw Self-Storage locatie in te richten.

Kenmerken

Stevige, niet-structurele deurframes en bovenpanelen.

Gegolfde buiten- en binnenwanden met anti inbraak locking.

Gegolfde en krachtige draai- en roldeuren.

Gegolfde en of vlakke afscheidingen in de gang, eventueel voorzien van beschermende aluminium "kickplate" en hoekbeschermers.

Standaard is er een keuze uit 10 kleuren. Bij grotere aantallen zijn alle kleuren leverbaar.

U als Self-Storage ondernemer weet als geen ander welke factoren van belang zijn om uw Self-Storage locatie tot een succes te maken. SelfStorageBuilders kan u hierbij in ieder geval helpen voor wat betreft de inrichting en maximale benutting van uw vierkante meters.

Onderhoud

Wij laten u na oplevering niet in de kou staan. Wij verstaan ons vak en daarom kunnen wij u, indien u dit wenst, ook zorg dragen voor het onderhoud van  uw Self-Storage locatie. De meerderheid van onze opdrachtgevers sluit met ons vervolgens meerjarige onderhoudscontracten af zodat u ook op lange termijn verzekerd bent van een goed werkende locatie.

Het bijzondere aan SelfStorageBuilders is dat wij het complete beheer voor u kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat wij eventuele veranderingen, aanpassingen en uitbreidingen van uw locatie kunnen uitvoeren. Maar ook bent u bij ons aan het juiste adres.voor het het periodiek afstellen van de deuren en het schoonhouden van de corridors.