Selfstorage

Wij leveren zowel turn-key projecten als ook alleen de inrichting. De wensen, behoeftes en budgetten van onze opdrachtgevers staan hierbij centraal.

Selfstorage

SelfStorage SelfStorage Builders heeft sinds 1999 een groot aantal Self-Storage projecten naar tevredenheid uitgevoerd in Nederland maar ook in Duitsland, België en Italië. Nederland is onze thuismarkt en vanzelfsprekend bent u altijd van harte welkom om een project in de praktijk te bezichtigen. Wij leveren zowel turn-key projecten als ook alleen de inrichting. De wensen, behoeftes en budgetten van onze opdrachtgevers staan hierbij centraal.

Particulier

Ook voor particulieren heeft Storagebuilders een aantal interessante (berg)ruimte oplossingen. U kunt hierbij denken aan een motorstalling, schuur, garage en/of fietsenstalling

Scootmobielbox
Welkom
Welkom

Distributeur

U wilt groeien maar verhuizen is duur en in de huidige economische situatie wellicht niet verstandig. Zou extra ruimte binnen uw huidige faciliteit dan niet heel welkom zijn? Storagebuilders kan dit voor u verzorgen. Wij leveren complete Mezzanine systeemetages. Dit kan een complete etage opleveren maar kan ook een gedeelte hiervan zijn. In overleg met u kiezen we de ideale combinatie van ruimtewinst afgezet tegen investering, rekeninghoudend met terugverdientijd.