Mezzanine accessoires

Ieder project is anders en elke situatie heeft zijn eigen eisen. Toch zijn er een aantal keuzes die in vrijwel elk project gemaakt moeten worden. Daarnaast is er bij Storagebuilders de mogelijkheid nog verder te denken dan deze standaard accessoires. Storagebuilders helpt u graag het optimale voor uw situatie te kiezen.

Trap

Trappen zijn er in vele soorten en maten. Zo is het aantal graden van de helling variabel maar ook is er keuze in het materiaal van de handregel, traptreden, hekwerkvulling enz.

Mezzanine
Mezzanine
Palletopzetplaats

Voor het plaatsen van pallets of andere materialen op de vloer zijn er verschillende mogelijkheden. Standaard is de palletopzetplaats met teruglopend hekwerk en ketting, maar u kunt ook kiezen voor één van onze kantelhekken, schuifhekken of klaphekken.

Mezzanine
Mezzanine
Lift

In sommige situaties kan een lift uitkomst bieden. Storagebuilders wil u deze keuze niet onthouden en kan in samenwerking met betrouwbare leveranciers een lift kant en klaar leveren.

Materiaal dekvloer

Een Storagebuilders-vloer kan op gewenste manier afgewerkt worden. Standaard wordt een dekvloer gemonteerd van geperste houtplaat. Deze is van hoge kwaliteit en geschikt voor de meeste toepassingen. Toch is het mogelijk dat u meer eisen stelt aan de afwerking. Buiten de verschillende coatings kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een roostervloer of traanplaatafdekking.

Mezzanine
Mezzanine